Professionele kappersproducten

Professionele kappersproducten

Als professionele haarstylist werk jij natuurlijk het liefst met kwalitatieve kappersproducten, zodat jouw klanten met glanzend gezond haar buiten stappen.

Doop waxen en gels voor de meest creatieve kapselsAloxxi Andiamo, permanente kleuring in slechts 10 minuten inwerktijdMedavita, verzorging voor haar en hoofdhuidCrazy Color semi-permanente kleuringen in trendy colorsAloxxi permanente en demi-permanente haarkleuringenMedavita CHOICE: professionele haarkleuringen zonder ammoniakAloxxi professionele stylingproducten voor gekleurd haar

Kwalitatieve kappersproducten, getest in ons kapsalon

Als verdeler van professionele kappersproducten hechten wij veel belang aan kwaliteit en gezond haar. Daarom testen we elk nieuw product, van haarkleuring tot permanent en van shampoo tot haarlak, uitgebreid in ons eigen kapsalon. We luisteren naar de mening van ons team van kappers, maar ook naar de bevindingen van ons saloncliënteel. Enkel de producten die deze uitgebreide tests doorstaan, worden in ons gamma van professionele kappersproducten opgenomen.

Zo zijn niet alleen wij, maar ook u én uw salonklanten, zeker van de beste kwaliteit!

Shampoo, verzorging, kleuring en permanent: een volledig assortiment, rechtstreeks geleverd in het kapsalon

Time is Money, zoveel is zeker. Met andere woorden: hoe meer tijd jij spendeert aan het bezoeken van een kappersgroothandel, of aan het onderhandelen met verschillende vertegenwoordigers, hoe meer geld je verliest. Daarom maakt Renbow Belgium het u graag gemakkelijk. Wij bieden immers een volledig assortiment aan professionele kappersproducten aan! Shampoos, conditioners, stylingproducten, verzorgende en herstellende treatments voor haar en hoofdhuid. Professionele haarkleuringen en permanenten. Straighteners en crazy colors. Herstellende plex-behandelingen. Je kan het zo gek niet bedenken, of wij hebben het in assortiment. Je hoeft dus maar één telefoontje te doen om al jouw kappersproducten te bestellen. En wat nog mooier is: je hoeft je zelfs niet eens te verplaatsen, want wij leveren de bestelling de volgende dag netjes af in jouw kapsalon. Als dat geen service is!

Professionele kappersproducten testen?

Contacteer ons nu!