O'right, de meest natuurlijke shampoo en ecologische haarverzorging ter wereld

O'right, natuurlijke shampoos en ecologische haarverzorging

Hebben jij of jouw klanten vaak allergische reacties op cosmetische producten? Ben je op zoek naar een antiallergene shampoo? Of ben je erg milieubewust? Kies dan voor O'right, het eerste professionele kappersmerk met ecologische shampoos en natuurlijke haarverzorging die tot wel 99% natuurlijke ingrediënten bevatten!

O'right Scalp Revitalizer bestrijdt haaruitval met natuurlijke ingrediëntenDandelion Shampoo en Body Wash, zacht voor de gevoelige huidO'right Bamboo Treatment, een volledige salonbehandeling voor het haar en de hoofdhuidO'right, natuurlijke shampoos en ecologische haarverzorgingGoji Berry shampoo en natuurlijke haarverzorging voor meer volume in het haarGolde Rose Oil verzorgt gekleurd en beschadigd haar. Perfecte afwerking voor de lengtes!Dandelion shampoo voor kinderen, een traanvrije formule!Scalp Revitalizer bestrijdt haaruitval met natuurlijke ingrediëntenO'right ecologische shampoos, met tot wel 99% natuurlijke ingrediëntenBamboo hydraterende shampoo voor droog en beschadigd haar, of Camellia Oil-control shampoo voor vet haar? Golden Rose natuurlijke shampoo voor gekleurd haarDandelion kindershampoo, traanvrije en natuurlijke shampooGreen Tea Regulate Hairmist hydrateert en beschermt tegen warmtebronnen zoals haardroger en stijltangUltra Free Mud, haarstyling op basis van natuurlijke ingrediëntenGolden Rose, glans en afwerking voor gekleurd haarO'right, natuurlijke shampoos en ecologische haarverzorgingCamellia Oil-control Shampoo voor de vette hoofdhuid en Golden Rose Oil voor een glanzend haarecologische shampoo van O'right op basis van tot wel 99% natuurlijke ingrediëntenInkgo intensive haircream hydrateert en herstelt beschadigd haarO'right hairsprays, natuurlijke haarverzorging voor vet haar, voor volume in het haar of tegen schilfersO'right Hair Tonic for her, tegen haaruitval bij vrouwenBamboo Treatment en natuurlijke shampoo herstelt en hydrateert beschadigd haarO'right ecologische haarverzorging met natuurlijke ingrediëntenBamboo shampoo en conditioner herstellen en hydrateren beschadigd haar

Natuurlijke shampoos

O'right shampoos werden samengesteld op basis van natuurlijke ingrediënten. De meeste haarzorgmerken bevatten o.a. hormonen, parabenen, formaldehyde en parfums. O'right kiest er echter bewust voor om deze schadelijke en bovendien overbodige chemische ingrediënten NIET toe te voegen. O'right haarverzorgingsproducten bevatten wél tot wel 99% natuurlijke, gecertificeerde ingrediënten. Hierdoor worden ze veiliger en gezonder voor de mens én voor de natuur.

Alle haarzorgproducten van O'right zijn glutenvrij, vegan en werden niet getest op dieren.

Ecologische verpakkingen en een groene productie

O'right staat niet enkel voor ecologische haarverzorging. Ook het volledige productieproces en het transport zijn ecologisch verantwoord, en zelfs de verpakkingen zijn milieuvriendelijk:

  • flesjes samengesteld uit gerecycleerd én recycleerbaar plastiek
  • kartonnen doosjes uit FSC-papier
  • dopjes van bamboe-hout
  • bedrukkingen met natuurlijke soja-inkt

En alsof dat nog niet allemaal genoeg was, creëerde O'right ook nog 2 revolutionaire verpakkingen:

  • het tree-in-the-bottle flesje is samengesteld uit PLA (fruit-groenten- en tuinafval), en daarom volledig biologisch afbreekbaar. Als je deze flesjes in de tuin plant, zullen ze volledig en ecologisch vergaan. Bovendien bevatten de flesjes een boomzaadje. Uit deze lege shampooflesjes groeit dus een boom!
  • alle doosjes bevatten een zaadpapiertje. Ook wanneer je dit in vruchtbare grond plant, zal er een plantje uit voortkomen.

O'right, de groenste shampoo ter wereld!

Alle ecologische O'right doosjes bevatten een zaadpapiertje, waar echte plantjes uit groeien!
Ecologische bamboedopjes voor natuurlijke haarverzorgingsproducten
natuurlijke shampoo in een biologisch afbreekbaar flesje waar ook nog eens een boom uit groeit, dat is Tree-in-the-bottle!

Wil jij de natuurlijke shampoos van O'right testen?

Contacteer ons hier!