profesionele haarkleuringen van Aloxxi: What's Your Color Personality?

Aloxxi, professionele haarkleuringen en verzorging voor gekleurd haar

Van professionele haarkleuringen tot verzorgings- en stylingproducten zonder sulfaten, parabenen of natriumchloride: dat is Aloxxi. Het zijn de perfecte tools voor het creëren, verzorgen en stylen van oogverblindend gekleurd haar.

Aloxxi, professionele haarkleuringen en verzorging voor gekleurd haarAloxxi ANDIAMO colours, professionele haarkleuringen met slechts 10 minuten inwerktijdAloxxi, professionele haarkleuringen en verzorging voor gekleurd haarAloxxi Ultra Hot Colours voor trendy, kleurrijke haarkleuringenAloxxi Dry Shampoo, dankzij deze droogshampoo kan je het haar wassen een dagje langer uitstellen en je kleur beter beschermenAloxxi, professionele haarkleuringen en verzorging voor gekleurd haarAloxxi Blue volume en blue lightener houden ongewenste warme tinten bij het ontkleuren onder controleAloxxi, professionele haarkleuringen en verzorging voor gekleurd haarAloxxi Essential 7 Oil collection, een heerlijk luxueuze collectie die ook nog eens enkele prijzen won!Aloxxi, professionele haarkleuringen en verzorging voor gekleurd haarAloxxi Andiamo professionele haarkleuringen met slechts 10 minuten inwerktijd.Aloxxi stylingproducten beschermen jouw haarkleur en geven een langer kleurbehoudAloxxi, professionele haarkleuringen en verzorging voor gekleurd haarAloxxi Ultra Hot Colors, professionele haarkleuringen met een hoek af!Aloxxi, professionele haarkleuringen en verzorging voor gekleurd haarAloxxi, professionele haarkleuringen en verzorging voor gekleurd haar

Kwalitatieve, professionele haarkleuringen

Met Aloxxi CHROMA® Permanent Creme Colour en TONES® Demi-Permanent Colour blijft gekleurd haar prachtig en gezond, zowel tijdens als na het kleurproces. CHROMA en TONES beschikken immers over het CDP COMPLEX® dat een volledige grijsdekking, diepe hydratatie en uitmuntende glans aan elke lok biedt.

Mag het wat spannender zijn? Ontdek dan de Ultra Hot Colors! Met o.a. rode, blauwe, gele of violet tinten creëer je ongetwijfeld de mooiste en hipste kapsels bij jouw klant.

Of heeft jouw klant weinig tijd, maar wil hij of zij toch een perfecte kleuring? Dan zijn er de ANDIAMO haarkleuringen! Met een inwerktijd van slechts 10 minuten, zijn deze professionele haarkleuren uitermate geschikt voor een snelle behandeling tijdens de lunchpauze, of voor jouw mannelijke salonklanten!

Haarkleuringen zijn FUN!

Elke vrouw kent de kleur van haar nagellak. Ze kent ook de kleur van haar lipstick. Maar kennen jouw klanten de naam van hun haarkleuring? Want wat is dat nu juist, 9N? 6K? 8B?
Stel je nu eens voor dat je haar kan vertellen dat ze een Roman Goddess®, a Party in Lombardy® of David’s Muse® is...Klinkt al heel wat beter, niet waar?
Met meer dan 100 kleurrijke en inspirerende tinten die een fantastische eigen naam, een Color Personality, kregen, helpt Aloxxi om haarkleuren bevattelijk te maken voor elke klant.
Druk persoonlijkheid uit in kleur, en maak zo, samen met Aloxxi, ieders salonbezoek tot pure FUN!

Bescherm je haarkleuring!

Agressieve shampoos, zwembadwater en UV-straling door de zon, ze hebben allemaal een nefaste uitwerking op gekleurd haar: de kleur wordt dof en futloos. Daarom ontwikkelde Aloxxi een assortiment van shampoos, verzorgingen en stylingproducten die het ColourCare Complex bevatten. Deze blend van 10 natuurlijke antioxidanten beschermt de haarkleur en zorgt er bovendien voor dat gekleurde lokken extra lang zijdezacht en glanzend gezond blijven!

Aloxxi Ultra Lightener, tot 5 niveaus kleuroplichting
Aloxxi tones, demi-permanente kleuringen
Aloxxi blue lightener verhindert ongewenste warme tinten, RRX herstelt en beschermt het haar

De professionele haarkleuringen van Aloxxi beter leren kennen?

Bestel hier jouw testers!